Deala med kroppskomplex
 
Hej allesammans! Och godmorgon på er. 
 
Kan du bara ställa dig framför spegeln och inse hur fin du är? Nu på en gång, snälla? Vi alla har komplex, men genom att fokusera på de fina delarna av oss själva kan vi lära oss att inte låta oss dras ner av tvivel och osäkerhet. Jag lovar att du har en superfin ögonfärg, flawless ögonfransar eller dedär läpparna som andra drömmer om. Det kan vara svårt att se, jag vet, men låtsas att du är någon annan för en stund. Se sig själv som en utomstående som ser dig för första gången. Någon som inte vet dina osäkra delar, och nyss fått se dig första gången. Skulle den då ha samma syn på dig som du har? Antagligen inte. Den styrs inte av dina röster i huvudet som säger åt en att man inte skulle duga, och ser därför fina delar på dig istället för mindre fina så som du själv gör. 
 
Det är bara huvudspökena som krånglar till det för oss. För vi alla är ju SÅ fina precis som vi är, och utan att överanalysera oss och lägga ner så mycket tid och tanke på hur vår näsa eller våra ögonbryn ser ut skulle vi aldrig ha komplex.
 
Jag har länge haft komplex över mina ögonbryn. Men jag har så tunna att jag inte kan ändra formen, och fick för ett tag sedan en komplimang för min naturliga form av brynen av en person som aldrig träffat mig förut. Det säger en hel del, eller hur? Det sitter antagligen bara i mitt huvud, som dina komplex bara sitter i ditt.
 
Här har vi alla någon att tänka på under de dagar som kan kännas jobbiga. Det hjälper ofta mig, och därför delar jag med mig av det. Peace out. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress