4 bra bloggar som jag läser
Jag tänkte tipsa om några riktigt bra och inspirerande bloggar som jag personligen älskar. Hoppas att även ni kanske finner några guldkorn! Jag skriver inte dom i någon särskild ordning där den första ligger på förstaplats, utan dom hamnar bara i någon random lista. 
 
 
 
En så sjukt inspirerande människa, blir alltid på bättre humör när jag ser henne. Hennes bilder är dessutom underbara, och att hon lägger upp videos på Youtube då & då är verkligen ett stort plus. Hon skriver om allt man älskar - mode, karriär, pepp, feminism etc. Ni hör ju vilken pangbrud! Och jag måste bara även nämna att hennes klädstil kanske är det vackraste jag någonsin sett. Och hennes frukostbilder alltså.. Magiska.
 
 
 
För en ung tjej med stora karriärsdrömmar som mig så är ju Isabella Löwengrip en klockren förebild. Kan nog inte komma på en människa som är mer driven, och som verkligen lyckats så bra med det hon velat åstadkomma. Älskar att läsa om hur människor nått sina mål och fått en karriär, men Isabella kommer nog alltid vara den som inspirerar mig allra mest. Hon är dessutom så jordnära, vilket jag tycker är superviktigt hos bloggare (alla i min blogglista här är jordnära enligt mig).
 
 
 
Denna människa alltså. Hittade henne genom gravid vecka för vecka, och började sen kolla youtubekanalen där hon och hennes fästman Niklas (eller man? Är de gifta kanske? Har inte gjort min hemläxa märker jag..) regelbundet lägger ut vardagsvideos på deras nya liv med litet barn, som förövrigt är den sötaste skapelsen jag någonsin sett. Men sen upptäcke jag ju att hon hade en blogg! Där lägger hon ut isnpirerande och peppande inlägg, plus att hon även inreder något otroligt fint. Det är alltid lika kul att se bilder på deras hem! Stor inspiration på inredningsfronten nu när jag snart ska flytta och inreda nytt rum. 
 
 
 
Totalt älskar att hon är lika gammal som mig. Hon befinner sig i samma tonårssituation som mig, och jag känner verkligen igen mig i henne. Nu är det visserligen en ridblogg och jag är inte ett dugg intresserad av ridning - men hon anpassar verkligen sin blogg för andra med. Hon varvar inläggen om sina hästar med åsikter och tankar kring saker och ting, och det är de inläggen som jag älskar att läsa. Och superkul att hon nu börjat podda med Jakob och tagit tagit tag i sin youtube igen! Totally love it. 
 
 
 
 
Ellen Carlsson

Gillar verkligen att du delar med dig av bloggar du läser! Älskar också Jossans blogg, så härlig och inspirerande!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress