4 knep för att hålla dig själv motiverad & glad
Kavaj från Veromoda & Byxdress från Nelly
 
Jag är fortfarande helt lyrisk över att jag kunde vara utomhus med bara ben och tunn kavaj utan att frysa sönder!
Ser ni hur härligt ljuset är? Rakt framför mitt hus hade jag världens läge till foto. Då mår man kan jag säga!
Värna vardagsglädjen, som Vanja skulle sagt. 
 
Men detta inlägget ska ju faktiskt inte handla om hur härligt det är när solen tittar fram, utan om mina tips för ett bättre välmående. 
 
Ha alltid roliga planer planerade. Då har man alltid något att se fram emot! Jag ska exempelvis ner till Skåne i april, har ett halvstartat projekt ang podcast i sommar, flera planer inom politiken, kanske en utlandsresa pågång, kontaktat en poducent ang medverkan i en serie och annat. Jag vet inte om allt detta blir av, men det är ändå kul att kunna kämpa för att få saker att gå genom! 
 
Unna dig själv saker. Det kan vara en middag ute med någon man tycker om, en tripp till biosalongen, ett bokat frisörbesök eller ett nytt inköp av något. Man känner sig så mycket gladare och poisitivare efteråt. 
 
Strunta i dina rädslor. Jag hatade t ex politik för inte så längesedan, och nu är jag plötslgit själv engagerad och älskar det. Vet ni varför jag avskydde det? För att jag var så osäker på hur det ens fungerade, kände mig obekväm och framförallt kände jag att jag inte passade in i den världen. But look at me now, jag klättrar sakta men säkert upp på en karriärsstege där just nu. Så borde du också göra, ta risker! Du har inget att förlora. 
 
Stressa inte. Jag är en sån person som väldigt lätt blir stressad, och kan jaga upp mig för olika saker helt i onödan egentligen. Det är bara elakt mot sig själv, och man borde inte utsätta sig själv för sånt. Utan satsa på att göra sånt du tycker är kul utan att stressa. Man vill inte gå in i väggen totalt, och därför bör du aldrig åta dig mer ansvar och jobb än vad du klarar. Glöm aldrig att du inte är mer än människa! 
 
Kram på er finisar!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress