All about hair baby
 
Godmorgon!
 
Först och främst måste jag bara tipsa om denna underbara räddning för alla med torrt hår, som jag. Nämligen kokosolja. Alla i min vänskapskrets hör alltid mig tjata om detta, och suckar nog mest när jag nämner det numera eftersom de får lyssna på mitt tjat så ofta, men det är ju så bra! Jag använder det i håret, på kroppen och i min mat. Oljan är bra för precis allt, och en lätt googlesöknig kan ge tusentals träffar till varför det är så underbart för ens hälsa och utseende. Ikväll la jag detta i håret efter duschen, medan det var handdukstorrt. Hett tips. 
 
 
Sen måste jag bara komma in på detta med mitt hår. Ser ni hur gult det är? För någon månad sen var det silvrigt, och nu gult. Usch och fy, föredrar verkligen att ha en kall ton i håret. Därför ska jag köpa både ny hårfärg, och en ny silverinpackning då min förra ikväll tog slut. 
 
Jag är dock osäker på vilken silverinpackning jag ska införskaffa mig. Vet någon av er en bra produkt, eller ett bra märke? Kommentera i såfall! Ser nämligen redan nu att jag har läsare, kul! Hoppas att ni är här för att stanna. 
 
Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress