Fortsättning av blogglista
Observera att jag gör en egen touch av den, alltså kör jag inte enbart på den som går runt viralt just nu! Hade lite annorlunda punkter sist, och idag skär jag ner på de jag själv bara tycker är intressanta.
 
 
3 saker som gör mig glad på bloggar
 
❥ När människor är personliga. Är trött på enbart det ytliga, in med feelings! Det bör vara en kombo för att det ska vara helt perfekt enligt mig.
 
❥ Olika typer av listor. Det ska vara på olika teman, och kortfattat och sakligt. Jag slänger ganska ofta in det eftersom jag personligen älskar att läsa om det på andra bloggar. 
 
❥ Åsikter. Det är alltid intressant att höra om andras åsikter kring något, särskilt om det råkar vara en hjärtefråga till en själv. 
 
 
3 saker som kan irritera mig på bloggar
 
❥ När reklamen hamnat fel, så den täcker något av bloggdesignen t ex. Så störigt, gaah! 
 
❥ När människor upprepar samma bilder om och om igen. Att lägga upp snarlika är helt okej, och att någon enstaka gång använda en gammal bild som varit publicerad förut funkar, men annars föredrar jag att se nya färska bilder ofta. 
 
❥ Inte helt otippat - opersonliga bloggar. Är man en tjej som endast vill läsa om mode, så är det perfekt. Men jag är en sån som föredrar mer att läsa om livsstil, och då är personlighet viktigt. 
 
 
3 tips för att få en bättre blogg
 
❥ Uppdatera varje dag, allra helst ett flertal gånger. Jag vet att livet kan hamna mellan ibland, men personligen försöker jag ofta hålla det till åtminstone 3 inlägg varje dag även fast jag också dippar där ibland, det förnekar jag inte.
 
❥ Sammanhängande bilder är A & O. Enough said. 
 
❥ Blanda kortare inlägg med längre och mer läsvärda. Jag försöker att få till ett läsvärt inlägg om dagen, som jag sen fyller ut med lite life-updates. Det tycker jag känns som en bra variation. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress