Hej itgirls!
 
Så himla roligt att blogga på en nylanserad portal. Har velat lite bland olika och testat runt lite, och här känns det helt rätt! Så vem är jag? Jo, jag heter Elina och är en 15-årig tjej full med drömmar. Att skriva har också alltid varit ett intresse, och jag fullkomligt älskar att uttrycka mina åsikter och uppmärksamma vissa saker. Exempelvis är jag väldigt intresserad av jämnställdhet och djurrättigheter. Men utöver det gillar jag också att shoppa och skämma bort mig själv med nya inköp!
 
Jag är bosatt nästan så långt ner i landet man kan komma, och är lyckligt förlovad med en underbar kille som heter Jonatan. Vi, tillsammans med två andra politikervänner, driver ett ungdomsförbund för centerpartiet här i stan. 
 
 
 
 
Ni kommer lära känna mig mer och mer med tiden, men detta var en kort presentation av mig. Jag är supertaggad på att starta om på nytt här, och hoppas innerligt att ni vill följa med mig på min resa. Tills vi hörs nästa gång får ni ha det så bra, själv ska jag nu fortsätta med mattepluggandet. Matte är inte min starka sida om man säger så. But i wish.  
 
Kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress