Känslorna är en berg- och dalbana
 
Ja, bilden ser väldigt cheesy ut. Men försökte vara kreativ med outfitbilderna tidigare idag, okej? 
 
Jag vet att bloggen hamnat lite om skymundan nu. Tidigare låg jag bland de tre bästa på att uppdatera på It Girls, och nu är jag inte längre lika högt uppe på topplistan. Men det ska bli ändring på det, jag lovar.
Mina känslor har bara varit en berg- och dalbana de senaste dagarna att inspirationen till bloggen inte riktigt funnits där. Jag har försökt med nöd och näppe att uppdatera till er, men jag är ju inte mer än människa. 
 
Har redan berättat att min familjesituation är knepig, så det är mestadels det som det handlat om. Mer än så kan jag inte säga just nu. Men ska få upp inspirationen med en riktig blogglista, och bli duktigare på att fotografera. Jag vet ju vad ni gillar att läsa, och ska därför pusha på lite extra just där. Men har ni förslag och ideer på vad ni vill läsa om så är jag absolut öppen för förslag!
 
Ville bara nämna det innan jag går och lägger mig. Klockan är alldeles för mycket och mitt huvud är helt trött av allt plugg just nu, så sömn är verkligen välbehövligt. Stiger ju upp kl 6 på morgonen. 
 
Take care. Glöm inte bort att ni är fina. 
Kram!
 
 
 
 
Daniela

Åh hoppas allt blir bra! Din blogg är jättehärlig, älskar den :)

Svar: Åh, tack fina du!
Elina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress