Klarar inte av krav och anpassningar
 
Good morning sunshines!
 
Tänkte inleda torsdagen med ett längre inlägg. Just nu sitter jag på bussen påväg mot dansuppvisning, så därför har jag förberett ett inlägg åt er. Ser även att statistiken går stadigt uppåt, så himla kul! Säg till om det är något särskilt som ni vill läsa om. 
 
Men ska snacka lite om krav, hur jag hanterar det. Eller snarare hur jag inte klarar det. Jag är en sån person som inte gillar när jag blir tvingad till saker eller när någon bestämmer över mig. Och därför vill jag bara krypa ur mit egna skinn så fort jag får stora krav. Men sen är det skillnad på olika krav och måsten. När det gäller skolan har jag inga större problem med läxor osv som också är krav, men känslomässiga krav eller inom familjen och vänner är det värsta jag vet. När jag känner att jag måste anpassa mig för någon annan så mår jag i nästan alla fall psykiskt dåligt av det. Känner mig instängd och isolerad, känslan är fruktansvärd. Och jag kan omöjligt vara den enda som känner så! Jag vet inte hur jag ska hantera det heller, men har insett några saker och gjort löften till mig själv.
 
Det jag lovat mig själv är att fokusera mer på mig, och verkligen inse att jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag har ju skrivit ett inlägg om just det tidigare också. Men tror verkligen att det kan hjälpa här också, att inte alltid anpassa sig efter andra utan efter sig själv istället. Även fast man såklart ska hjälpa andra också så det är en balansgång där som man måste hitta själv. Dessa knepen borde ni också gå efter, för vill att varenda en av er läsare ska må så bra som möjligt. Det är vi värda!
 
Detta är verkligen ett ämne som ständigt påverkar mig och många andra, så därför känns det alltid aktuellt och värt att skriva om. Har ni några synpunkter kring det så får ni gärna lämna det i kommentarerna.
 
Vet dock inte om detta känns som ett tungt inlägg att inleda dagen med? Det återstår att se, men kunde inte vänta med att få skriva om detta. Detta är nämligen som en stor infektion på mitt liv, och är alltid skönt att få skriva om det och kanske få höra andras perspektiv på det hela också. 
 
Kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress