Körde på vårskor idag
 
Tog på mig mina converse idag. Vet inte om de dock börjar kännas lite tråkigt/gammalt att ha converse nu 2016? Visserligen brukar jag inte bry mig så mycket om trender, men börjar nästan själv tröttna på det lite. Även fast det samtidigt är snyggt.. Det kanske är ett plagg som aldrig går ur tiden? (om nu skor räknas som plagg) Det får tiden utvisa helt enkelt. 
 
Kan avslöja att jag ska sätta mig och skriva ett saftigt och längre inlägg idag, så fort jag stekt pannkakor. Tänker att det kan vara mysigt att sitta och äta gott, dricka lite te och skriva samtidigt. Annars ska jag bara ta det lugnt idag, ska ju ha mitt första skriftliga nationella prov imorgon och tänker lyda alla tips om att vara utvilad. Efter skolan imorgon bär det dock av mot Centerpartiets expedition här i Blekinge, för lite utbildning igen. Tycker att det är jätteintressant att höra om hur Sverige styrs, och se arbetet bakom politik. 
 
Men är du intresserad av att läsa om mina synpunkter kring när människor förvränger sin verklighet och låtsas vara något som de inte är - stay tuned. 
 
Kram!
 
 
Jenny Erlandsson

lycka till på nationella imorgon :)

Svar: Tack så jättemycket!
Elina

Fairyland surprises

Min coverse åkte också fram idag! :D

rememberthiis.blogg.se

Ska oxå byta ut mina vinterskor snart :))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress