Lär er att visa glädje för andras framgång
 
 
Godmorgon på er!
 
Idag blir det inget flowerpower-glatt morgoninlägg, utan faktiskt lite mer seriöst. Jag såg nämligen nyss Therese Lindgrens senaste video som hon släppte idag, och blev så himla frustrerad och kände direkt att jag var tvungen att skriva ner det på bloggen. För det är här jag bollar alla mina tankar och åsikter, eller hur? 
 
Som vi alla säkert redan vet vann Therese Lindgren priset "Årets youtuber" på guldtuben, och personligen tycker jag, precis som många andra, att hon absolut var den värdigaste vinnaren. Och visst borde vi utan tvekan gratta henne, visa glädje och engagemang? För det är ju så man SKA göra, man ska vara glad för andras framgång och visa sitt stöd. Men att då få höra hur hon i sin video berättar om att hon fått höra saker som "Therese har legat sig till priset" och att en annan youtuber sagt "Fast jag var ju den värdiga vinnaren egentligen" gör mig på riktigt förbannad. 
 
När ska vi växa upp, hänga med i utvecklingen och lära oss att inte se alla andra som konkurrenter och bli avundsjuka och försöka trycka ner andra ifall de lyckas med något? Jag tycker verkligen att det är SÅ dålig stil och ett SÅ omoget beteénde. Att försöka trycka ner någon annan för att själv må bättre visar bara på ett så dåligt konsekvenstänkande, och framförallt brist på empati. 
 
Therese ska inte behöva ta sånt, precis som ingen annan youtuber heller ska behöva göra. Ingen person alls. Dessvärre ser man liknande saker hela tiden, människor håller ju jämt på såhär. Och jag tycker verkligen att det är så synd. Och det är SÅ tydligt att det bara handlar om avundsjuka. Bara.
 Personligen är Therese en av mina favorityoutubers, det förnekar jag inte - men jag hade tyckt att det var lika fel om jag hörde en annan youtuber berätta att detta hänt dom med.
 
Hoppas ni förstår mig. Och kan vi inte bara komma överens om att sprida glädje istället? Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress