Lördagssanningar #1
 
Tänkte köra på ett roligt bloggkoncept. Åtminstone tycker jag att det är superkul! Det går ut på att jag varje lördag avslöjar tre olika sanningar om mig själv, som människor troligen inte vet om mig. Det kan vara allt från gamla pinsamma historier till olika smaskiga hemlisar om mig.
 
Veckans sanningar är...
 
Jag totalt älskar ketchup. Jag kan verkligen ha ketchup på ALLT. Spelar ingen roll om det är potatismos eller nudlar. Denna ljuvliga tomatsås funkar alltid.
Jag har som mål att tjäna mycket pengar i mitt liv. Jag förstår verkligen inte heller varför människor blir så provocerade när man säger så? Desto mer pengar man har, desto mer pengar kan man unna sig. Så är det ju. En människas värde eller status har däremot inte något som helst med pengar att göra! 
Jag får prestationsångest alldeles för lätt. Jag jämför mig väldigt mycket med andra utan att kunna kontrollera det, och känner mig väldigt lätt dålig jämfört med andra. Men det är väldigt vanligt bland ungdomar, och tror nog att jag kommer komma ur den onda cirklen precis som alla andra. 
 
Kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress