Mina bästa knep för att hålla plugget i fas
Någonting som jag alltid har varit väldigt noggrann med är just skolan. Jag anser verkligen att det är superviktigt, eftersom jag tycker att utbildning är väldigt nödvändigt idag. Därför tänkte jag dela med mig av mina bästa skol-knep!
 
 
❥ Jag fokuserar alltid mest på de ämnena som jag känner mig hemma i. Jag presterar hellre riktigt bra i några och halvdåligt i andra, än halvbra i alla. 
 
Matte är t ex ett riktigt dåligt ämne för mig, så då har jag valt att lägga det vid sidan och inse att jag inte kan ha för höga krav på mig själv där. Lovar att allt kändes så mycket lättare när jag gjorde det. 
 
❥ Sätt upp ett pluggschema. Skriv en lista, och planera när du ska plugga vissa saker. Prioritera också vissa mer och vissa mindre, på så sätt vet du i vilken ordning du ska köra klart vissa uppgifter.
 
❥ Prata med din lärare. Kommunicera och förklara hur läget ligger till. Be om svårare uppgifter om du vill satsa på ännu högre betyg, och be om enklare uppgifter om det känns för svårt. Läraren bör anpassa sig för dig. 
 
❥ Tänker alltid på den sköna känslan efteråt. Känns ett arbete tufft så försöker jag alltid att fokusera på lättnadskänslan efteråt, för det finns verkligen ingen skönare känsla än när någonting är klart, man kan bocka av det från listan och lämna det bakom sig. Love it.
 
Kram på er sötnosar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress