När människor låtsas vara något de inte är
 
Detta har jag nyss ätit. Pannkakor med jordgubbssylt är nog min absoluta favoritmat, åtminstone av de som går snabbt att göra. Det och tacos liksom. 
 
Om kvällarna hemma så älskar jag att sitta och blädda runt bland bloggar, titta på youtubevideos, lyssna på podcasts och så vidare. Och just nu är jag verkligen inne i en business-period, där jag fullkomligt strålar av glädje när jag får höra om hur en person klättrat upp på karrirässtegen, och att få höra eller läsa om hur de nått sina mål. Däremot avskyr jag när personer endast visar den fina sidan av livet, endast pratar om hur fantastiskt liv de har eller bara postar bilder på senaste läppstiftet och ens dyraste väska. 
Missförstå mig inte, mode och skönhetsbloggar som endast handlar om det faller väldigt många i smaken, men enligt mig är det inte ett dugg intressant. Utan jag älskar att läsa om människors vardag och få gå in på djupet. Bjussiga människor som inte är rädda för att vara personliga. 
 
Kände dock att det svävade ut lite nu. Det jag egentligen vill komma fram till är att jag ofta ser hur framförallt unga människor ofta förvrider och förvränger sin verklighet, och försöker få det att framstå mer sassy än vad det egentligen faktiskt är. 
Då undrar jag direkt - var grundar sig detta i? Dålig självkänsla eller dåligt självförtroende? Jämförelser med andra?
 
Baksidan av att låtsas saker och låtsas om vem man är är ju att sanningen kommer hinna ikapp en till slut, och därför tror jag verkligen på att köra ett fair play genom hela sin resa. För är det inte så att ärlighet varar längst?
 
Vi borde stärka vår självkänsla mer istället, så vi kan vara ärliga med oss själva och inte behöver bygga upp någon slags bild av ett helt felfritt liv. Am I right?
 
Kram på er sötlökar!
 
Veronica Wallgren

Åh vad gott!

josephine Asplund

Hoppas du får en fin kväll & lycka till med bloggen!
Kram <3

Emma Grönlund

Mycket bra poäng, håller med! Jag ska nog skriva lite om mina motgångar på bloggen idag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress